Sunday

Sunday

Sunday Компанија за производство , продажба и дистрибуција на високо квалитетни домашни колачиња и десерти. Основана во 2002 година во Колешино Македонија. Сандеј производите се присутни во повеќе од 25 земји. Сандеј е семеен бизнис со семејство кое се зголемува....
Dorina

Dorina

Dorina Врвните Крашови чоколади секогаш биле синоним за квалитет од доверба, а новото име и визуелен идентитет го добиja во 1996 година, кога e претставена Дорина. Повеќепати наградувана со различни признанија од страна на потрошувачите, секоја година одново го...
Čoksa

Čoksa

Čoksa Оваа весело завиткана чоколада за деца, но исто така омилена и кај возрасните, е дел од понудата на Краш. Чоколадото е преполно со млеко, а внатре се кријат различни комбинации на млечен крем и крем филови со вкус на банана со бисквити Petit Beurre и зрна од...
Životinjsko Carstvo

Životinjsko Carstvo

Životinjsko Carstvo Шарените обвивки на неодоливите чоколади “Životinjsko carstvo” кријат во себе вистинска империја на знаење за животните. “Životinjsko carstvo” е најтенкото млечно чоколадо кое со својата форма и оригинален вкус на вистинско...
Kras Selection

Kras Selection

Kras Selection Премиум темното чоколадо Kraš Selection со 60% делови од какао ќе ги воодушеви вистинските познавачи и љубители на чоколадото со својот богат вкус. Љубителите на темни чоколади можат да изберат од четири внимателно избрани вкусови кои ќе внесат совршена...