Čoksa

Čoksa banner

Оваа весело завиткана чоколада за деца, но исто така омилена и кај возрасните, е дел од понудата на Краш. Чоколадото е преполно со млеко, а внатре се кријат различни комбинации на млечен крем и крем филови со вкус на банана со бисквити Petit Beurre и зрна од добро познатата мешавина од инстант топлиот какао напиток Kraš Express. Чокса е дел од асортиманот на Краш.