Kolumbo

Kolumbo banner

Враќање на уште еден блокбастер на Краш кој пристигнува на пазарот во ново руво и останува на полиците до понатамошно известување! Колумбо е неодолива комбинација на млечно чоколадо со парчиња мед и лешници.