Kras Selection

Kras Selection banner

Премиум темното чоколадо Kraš Selection со 60% делови од какао ќе ги воодушеви вистинските познавачи и љубители на чоколадото со својот богат вкус. Љубителите на темни чоколади можат да изберат од четири внимателно избрани вкусови кои ќе внесат совршена мала доза на горчливо и слатко и многу бои и вкусови во секој ден.