Lilly

Lilly banner
Крашовите чајни пецива се изработени од висококвалитетни сировини според традиционални рецептури на домашната кујна и со мајсторско знаење на Крашовите технолози. Се нудат во различни препознатливи форми, а примамливиот вкус на поединечните чајни пецива го даваат додатоците како путер, кокос или ванила.