Elite

Elite

Elite Лидер во категоријата двопек и високо поизициониран во категоријата крекери, направени од висококвалитетни и природни состојки со ладно цедено маслиново масло. Овој бренд е дел од асортиманот на Жито Лукс. Ги има во различни вкусови и состав, одлични за различни...
Napolitanke

Napolitanke

Napolitanke Врвната комбинација на крцкави листови од вафел и најразлични вкусни кремови нуди богата палета на вкусови, како плод на долгогодишно искуство и традиција во производството на вафел производи. Крашовите Наполитанки се најпознат производ од оваа категорија...
Jadro

Jadro

Jadro Совршениот спој на вкусови во крцкав вафел нуди двојно уживање. Без разлика дали ќе изберете комбинација на класичен вкус од млеко и какао или егзотичен кокос и чоколадо, секогаш ќе барате повеќе....
Kendy

Kendy

Kendy Високо квалитетни рачно изработени лижавчиња со различни вкусови на овошје. Брендот е основан во Белград во 1998 година....
Cremonte

Cremonte

CreMonte Кремонте е заштитена трговска марка, означена на производи со висок квалитет, создадена за да ги задоволи сите барања на пазарот, како и желбите и потребите на потрошувачите. Најновата технологија, како и технолошкиот процес на производство, овозможуваат...