ЗА НАС

Kolid S Team about us

Kolid S е една од најголемите дистрибутивни компании во Република Македонија за производи за широка потрошувачка, присутна на пазарот од 1994 година.

Големината ја градевме и продолжуваме да ја градиме на неколку силни столбови: искусен и професионален тим, постојана инвестиција во клучните ресурси, силната визија и најмногу преку стратегиската ориентираност кон задоволување на потребите и желбите на крајните потрошувачи.

Искусниот и професионален тим на Колид С е подготвен да одговори на секое барање за квалитетна дистрибуција до големите системи, ланци на маркети и до различните видови малопродажни објекти.

Како компанија постојано инвестираме во јакнење на клучните ресурси за создавање на современа дистрибуција, преку темелно градење на стабилна дистрибутивна мрежа, соодветно портфолио на производи, современ и опремен магацински простор и широк возен парк.

Мисија

Нашата мисија како Колид С е да градиме силни брендови преку препознавање и задоволување на потребите на потрошувачите на пазарот.

Тоа го правиме преку стратегиска анализа и следење на пазарот, препознавање на неговите потреби, желби и трендови, избирање на најефикасните канали на дистрибуција и јасна и ефикасна продажна стратегија и сето тоа во постојана координација со нашите принципали.

Визија

Нашата визија е да станеме национален, водечки градител на брендови кој го поседува носечкиот дел од пазарот, поврзувајќи ги производителите со потрошувачите на начин што е брз, достапен и сигурен.

Принципите на општествена одговорност се клучни компоненти на Колид С. Поддржуваме проекит кои овозможуваат обнова и развој на општестевените сегменти.

Вредности

Секогаш се трудиме да бидеме брзи, подвижни и флексибилни. Да одговориме на потребите на пазарот навремено, а оттаму и на потребите на нашите клиенти и соработници.

Кон нашите партнери пристапуваме искрено и одговорно, настојувајќи грижливо да ги задоволиме сите нивни барања во право време. Развиваме пријателски дух и компетентните вработени се секогаш тука за да одговорат.

Дејствуваме со големо внимание, посветеност и компетентност, а брендовите кои ги дистрибуираме, ги третираме како свои и целосно се посветуваме за нивно индивидуално изградување на пазарот. 

Активности на Компанијата

Колид С е фокусиран на исполнување на потребите и желбите на своите клиенти. Константно остваруваме раст и позитивни резултати кои може да се истакнат преку важни показатели во работењето.

Години искуство

Вработени

Возила

Брендови

Складишта

Фабрика

Контакт

Колид С Тим Скопје – Продажба и Маркетинг

Ул. 5 Визбегово бр.43, Скопје
Република Македонија
✉️: info@kolidgroup.com
📱: +389 (0)2 55 14 200

Колид С Тим Струмица – Финансии и сметководство

Колешино бб, Струмица
Република Македонија
✉️: info@kolidgroup.com
📱: +389 (0)34 351 030

Колид С Тим – Битола

Индустриска бб, Битола
Република Македонија
✉️: magacinbitola@kolidgroup.com
📱: +389 (0) 47 22 33 93

Share This