Griotte

Griotte banner

Во срцето на “Griotte” се наоѓа сочна медитеранска вишна со фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливото Крашово темно чоколадо. “Griotte” се произведува според рецептура стара повеќе од 90 години, а вишните за Griotte се одгледуваат со посебно внимание на Крашовите имоти. Заводливата комбинација на вкус од темно чоколадо и алкохолно полнење ја прават “Griotte” една од Крашовите класици.