Životinjsko Carstvo

Životinjsko carstvo banner

Шарените обвивки на неодоливите чоколади “Životinjsko carstvo” кријат во себе вистинска империја на знаење за животните. “Životinjsko carstvo” е најтенкото млечно чоколадо кое со својата форма и оригинален вкус на вистинско млечно чоколадо е совршен избор за детските слатки моменти. Заедно со чоколадото, секоја чоколадна обвивка содржи сликичка од животно. Сликичките го наоѓаат своето место во албумот “Životinjsko carstvo”, кој е детска енциклопедија на знаење за животните, а за секој пополнет албум Kraš наградува со богат сладок пакет.